Cautare

1561 de rezultate pentru "elena merisoreanu" (6.56 secunde)
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. ... Seara, in jurul orei 22,30, Elena Udrea a ajuns in Poiana Lupului, din localitatea Garana, unde are loc Festivalul de Jazz.
Traian Basescu zice ca fiica sa, Elena, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Voltaj din Costinesti.
In randul parlamentarilor europeni circula un email care afirma ca "papusica" Elena Basescu (foto) a ajuns la Parlamentul European. ... "In orice caz, vreau sa subliniez ca am candidat la alegerile europene ca independent si nu din partea partidului politic al tatalui meu", afirma Elena Basescu.
Minstrul Turismului Elena Udrea a declarat sambata ca ministerul pe care-l conduce va trimite reprezentanti in fata comisiei parlamentare de ancheta pentru a explica modul in care s-au cheltuit banii la institutia pe care o conduce.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea considera ca ministrul Turismului, Elena Udrea (PD-L), se comporta ca si cum ar fi in opozitie, prin atacurile la adresa PSD, manipuland atentia opiniei publice.
Comisia parlamentara ce verifica modul in care Elena Udrea a cheltuit banii Ministerului Turismului pentru mai multe campanii de promovare, isi va incepe activitatea marti.
"Atunci cand vine vorba despre Monica Iacob Ridzi, despre Elena Udrea sau despre modul de finantare a campaniei fiicei sale, Traian Basescu devine brusc irascibil si ii ataca pe cei pe care ar trebui sa-i reprezinte:
Elena Udrea a cheltuit 3 milioane de euro ca s-o vedem tot timpul la stiri, calare pe cal, cu fluieru-n gura, dandu-se in leagan cu Pinalti. ... Potrivit liderului liberal, "Elena Udrea a fost prinsa in ofsaid si in loc sa zica pardon, arunca cu pietre in toti".
Comisia parlamentara pentru anchetarea ministrului Elena Udrea a decis sa isi desfasoare lucrarile in fiecare saptamana, pana la finalizarea anchetei, in zilele de marti, miercuri si joi dimineata. ... Ministrul Turismului, Elena Udrea, ar putea fi audiata si ea la finalul anchetei, daca se va considera necesar acest lucru.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anuntat, luni, ca nici ea, nici vreun alt angajat al Ministerului Turismului, nu vor mai raspunde vreunei invitatii de a participa la sedintele Comisiei parlamentare de ancheta constituite in cazul sau, acuzand grave nereguli in functionarea acesteia.
"Doamna Elena Udrea poate sa formuleze cate plangeri penale vrea la adresa mea", a mai spus Orban, referitor la faptul ca ministrul Turismului a anuntat ca a decis sa formuleze plangere penala impotriva fiecarui participant la discutia din comisia parlamentara de ancheta, a carei inregistrare a aparut in presa.
Ministrul Turismului Elena Udrea a luat decizia, luni, ca nici ea si niciun reprezentant al Ministerului sa nu participe la audierile din comisia parlamentara, dupa ce in presa au aparut inregistrari privind unele discutii desfasurate intre membrii comisiei in data de 13 august.
Vicepresedintele PNL, Mariana Campeanu, este de parere ca premierul Emil Boc ar fi trebuit sa o demita pe Elena Udrea din functia de ministru al Turismului, dupa ce aceasta a declarat ca nu va participa la audierile comisiei parlamentare de ancheta.
Niciun angajat al Ministerului Turimului (MT) nu s-a prezentat la audieri la Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elena Udrea. ... Ludovic Orban a spus ca o asteapta joi la audieri pe Elena Udrea pentru ca "prezenta la audieri nu este facultativa, ci reprezinta o obligatie".
Prin vocea deputatului Adriana Saftoiu, membrii comisiei de ancheta in cazul Udrea au decis sa nu mai raspunda declaratiilor ministrului Turismului, Elena Udrea, pe motivul ca acestea sunt doar 'niste declaratii politice'.
Aranjata precum un star de la Hollywood, Elena Udrea s-a prezentat la comisia parlamentara de ancheta pentru a sfida. Elena Udrea s-a transformat din acuzat, cercetat de o comisiei parlamentara pentru modul in care a gestionat banii Ministerului Turismului, in acuzator.
Elena Udrea crede ca Mircea Geoana a platit degeaba 13 milioane de dolari specialistilor americani, care il ajuta in campania electorala pentru prezidentiale. ... Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri ca in Parlament s-a creat o alianta PSD-PNL care are drept scop inlaturarea PD-L de la guvernare.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a anuntat ca plenul comisiei a decis sa formuleze un punct distinct al raportului in care sa solicite urmarirea penala a ministrului Turismului, Elena Udrea, urmand ca astazi sa fie prezentat intreg raportul.
Scriitorul Mircea Micu scrie in editia electronica a ziarului Dimineata un articol plin de haz la adresa muzei prezidentiale Elena Udrea, pe care il puteti citi in continuare, sub titlul "Suntem urmasii lui Traian..." "Asa a decretat, intr-o explozie de entuziasm electoralo-erotic, pupila locatarului din Cotroceni, blonda si neodihnita propagandista Elena Udrea ot Plescoi.
fratele sau Mircea Basescu a fost implicat in afaceri cu armament (care a ajuns inclusiv la organizatii teroriste), energie (cu unii "baieti destepti"), cu inghetata (cu bani rezolvati de Traian Basescu de la Banca Mondiala) si cu pui congelati (adusi din Uniunea Europeana), iar fiicele sale au fost angajate la firma Luxten (care asigura iluminarea Bucurestiului cand era primat general al Capitalei), de la care au primit salarii lunare de 20.000 euro (Ioana) si de 8.000 de euro (Elena), fara sa faca nimic;
google-analytics.com